Gratis – Information inför utbildning

Hälsa & Framgång inom Hälsobranschen

Utbildningen för dig om vill skapa en hälsoförändring för dig och dina klienter, samtidigt som du formar ett starkt och hållbart företagande med en bättre ekonomi och en större möjlighet till det du längtar efter i livet. Denna utbildning är för dig som på något sätt arbetar inom hälsobranschen. I detta paket ingår även MEA-maskinen och utbildning för den, en kraftfull behandlingsmaskin för hälsa och skönhet. Väljer du att köpa detta paket, då mailar du mig efter betalning och informerar mig om ditt köp, info@paulinasweden.com

Utbildningen är uppdelad i tre delar

  1. Kartläggning med konkreta verktyg utifrån ett framgångsrikt koncept där vi arbetar med våra klienter/kunder utifrån ett psykofysiologiskt perspektiv. Du kommer efter utbildningen ha ett kompendium att arbeta med, ett tydlig och praktisk arbetsunderlag där du och klienten gör hälsoprocessen tillsammans.
  2. Tillväxt och utveckling av dig som förtagare. Vill du att ditt företag ska förändras, då får vi börja med dig.
  3. Jag gör dig business-smart, så att du kan öka din omsättning, samtidigt som du ökar mervärdet för dina klienter/kunder

Presentation av utbildning

Här ser du en fördjupad beskrivning av utbildningen och dess innehåll.

MEA-maskinen

Det är endast de som går utbildningen “Hälsa och Framgång inom Hälsobranschen” som kan investera i MEA-maskinen. I detta paket ingår MEA, samt utbildning för den. För mer info, kolla in videon: https://vimeo.com/896881580?share=copy

SPARA TUSENLAPPAR!

I startskedet finns det möjlighet att få utbildningen till reducerat pris och det kan du få genom följande:

  1. De 40 första personerna som köper utbildningen, kommer att få den till introduktionspris, se ovanstående pdf.
  2. De tio första personerna (det finns redan personer på den listan, men några platser finns kvar), som anmäler sig kommer att få 10% rabatt på utbildningen i utbyte mot att jag får använda dem som ”medskapare”. De personerna kommer att berätta för mig om de ser några förbättringsmöjligheter och meddela om de stöter på något som kan utvecklas under utbildningens gång.
  3. Du tipsar dina kontakter om att gå utbildningen. Du får fakturera mig 2.000kr ex. moms (som marknadsföring) för varje deltagare som uppger att de köper kursen p.g.a. dina rekommendationer.

Varför fokus på en god andning och ett fungerande lymfsystem?

Lymfsystemet är avgörande för kroppens immunförsvar och har flera viktiga funktioner för kropp och hjärna. Det transporterar lymfa för att bekämpa infektioner och rensa bort toxiner, skräp som kan skapa sjuksymtom om det ligger kvar i kroppen. Lymfsystemet har en central roll i att reglera vätskebalansen i kroppen och absorbera fett från matsmältningssystemet. Genom att bekämpa sjukdomar och stödja kroppens övergripande hälsa är lymfsystemet en nödvändig komponent för att upprätthålla en fungerande och frisk kropp och hjärna.

Andningen är viktig för både kropp och hjärna. När vi andas får cellerna syre, vilket de behöver för att fungera bra, och vi blir av med koldioxid. Det gör oss starkare, friskare och mindre svullna. Dessutom påverkar andningen hur vi känner oss mentalt. Om vi andas rätt minskas stress och det gör oss avslappnade, vilket är bra för vår mentala och fysiska hälsa. Genom att andas rätt, håller vi både kroppen och hjärnan friska.